Poziv na kurs francuskog jezika jezika&format=pdf&option=com_content&lang=en" title="PDF" onclick="window.open(this.href,'win2','status=no,toolbar=no,scrollbars=yes,titlebar=no,menubar=no,resizable=yes,width=640,height=480,directories=no,location=no'); return false;" rel="nofollow">PDF jezika&tmpl=component&print=1&layout=default&page=&option=com_content&lang=en" title="Print" onclick="window.open(this.href,'win2','status=no,toolbar=no,scrollbars=yes,titlebar=no,menubar=no,resizable=yes,width=640,height=480,directories=no,location=no'); return false;" rel="nofollow">Print
Monday, 06 September 2010 14:18

bosnia_flag Rok za prijavu je 15.9.2010.


Odsjek za obuku Agencije za državnu službu u saradnji sa Ambasadom Republike Francuske poziva zainteresirane državne službenike da se prijave za učenje francuskog jezika početni nivo (za 24 polaznika). Kurs traje godinu dana, dva semestra.

Plodna suradnja koja je uspostavljena s Ambasadom Republike Francuske prije nekoliko godina i koja se već realizira kroz organiziranje kurseva i radionica za državne službenike nastavlja se novim pozivom.

Zainteresirani državni službenici se prijavljuju isključivo popunjavanjem univerzalnog obrasca koji se može naći na web stranici ADS BiH (www.ads.gov.ba). Rok za prijavu je 15.9.2010. godine. Nepotpune prijave se neće razmatrati. Prijava se može predati putem faksa 033 284 710 ili poslati na email This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Nastava će se odvijati u Francuskom kulturnom centru "Andre Malraux" (Mula Mustafe Bašeskije 8, ulaz kroz Stakleni grad ili preko puta Markala, 1 sprat), prema programu koji je prilagođen polaznicima koji dolaze iz državne administracije.

Agencija za državnu službu sufinancira ove kurseve i ima odlučujuću ulogu prilikom odabira polaznika. Zbog ograničenog broja učesnika, Agencija zadržava pravo selekcije učesnika. Svi zainteresirani će biti obaviješteni da li je prijava prihvaćena ili ne. Kursu će moći prisustvovati samo oni kandidati koji dobiju potvrdu učešća.
Navedeni kurs će biti vrednovan s 11 kredita.
Last Updated on Tuesday, 05 October 2010 09:12