ReSPA obuka - "U smjeru potpunog upravljanja kvalitetom sa zajednickim okvirom procjene (CAF)" PDF Štampa
srijeda, 13 oktobar 2010 12:46
flag_crnagora Krajnji rok za prijave 20.10.2010.
U prilogu se nalaze prijavni obrazac i program povodom obuke "U smjeru potpunog upravljanja kvalitetom sa zajednickim okvirom procjene (CAF)" koji se organizira u okrilju ReSPA.

Ova obuka će se održati u sjedištu ReSPA, Danilovgradu(Crna Gora), u vremenu od 3.-5.11.2010. godine.

Dodatno u prilogu se nalaze obrasci suglasnosti pretpostavljenog, na službenim jezicima u BiH, za one kojima je potreban. Potrebno je osigurati potpis pretpostavljenog i skeniranu verziju dostaviti na faks broj +387 33 201 741 i/ili e-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .

Rok prikupljanja prijava je do 20.10.2010.godine.

Ciljna skupina ove obuke su svi oni državni službenici koji su odgovorni za razvoj kvaliteta u svojim upravnim organizacijama i oni koji žele uvesti razvoj kvaliteta kao dio svoje upravne organizacije.

Radni jezik kao i obicno je engleski, ali treba naglasiti kako se u obrascu nalazi stavka kojom se može naznaciti da li je potrebno prevodenje kandidata koji aplicira.

Program organizator naglašava kako će služba za prevođenje biti organizirana ukoliko bude minimalan broj sudionika koji ne znaju engleski ili slabo poznaju jezik.

Organizator ove obuke snosi troškove ishrane, prevoza i smještaja.

BiH kao i u proteklim prilikama nominira 3 osobe.
Posljednje ažurirano srijeda, 01 decembar 2010 15:48
 

Sistem "MojKonkurs"

Sve statusne obavijesti, te informacije o terminima i rezultatima ispita u konkursnim procedurama Agencije, sistem MojKonkurs besplatno dostavlja kandidatima putem SMS-a na njihov broj mobitela, te dodatno putem elektronske pošte na e-mail adresu navedenu u prijavnom obrascu kandidata.
Primjena Okvira kompetencija je obavezujuća je za sve konkurse procedure započete nakon 01.10.2017. godine.

TMS sistem

Informacioni sistem za upravljanje procesom organizacije obuke - Vaš trening portal!

Upravljanje kvalitetom

Zajednički okvir za samoprocjenu (Common Assessment Framework – CAF)
Ovjera potpisa, rukopisa i prepisa - propisi i obrasci
Dodaj sajt u FavoritesDodaj stranicu u FavoritesNapravi Homepage stranicomProslijedi ovu stranicuŠtampaj ovu stranicuSpasi stranicu kao PDF
Povratak na vrh
Dodaj na svoj Facebook