14
Oct
2009
О нама ПДФ Штампа Ел. пошта

Канцеларије Агенције за државну службу у Згради Парламента Босне и Херцеговине Агенција за државну службу је државна институција Босне и Херцеговине задужена да осигура реализацију процеса запошљавања државних службеника на захтјев институција; да помаже институцијама у реализацији њихове кадровске политике, организационог развоја као и при успостављању јединственог информационог система за управљање људским ресурсима у институцијама БиХ; осигурава обуку и развој државне службе; те обавља и друге послове и задатке утврђене Законом о државној служби у институцијама Босне и Херцеговине.

Агенцијом руководи директор којег именује Савјет министара Босне и Херцеговине. Директор Агенције се налази на мјесту секретара са посебним задатком, а бира се и именује у складу са чланом 34. Закона о државној служби у институцијама Босне и Херцеговине.
Агенција има статус правног лица и сједиште јој је у Сарајеву.

За више информација о нашој институцији, молимо посјетите линкове из менија О нама.


МИСИЈА

Агенција за државну службу БиХ реализује процес запошљавања и стручног усавршавања државних службеника, те помаже у управљању људским потенцијалима институција БиХ ради ефикаснијег, професионалнијег и економичнијег обављања послова из домена државне управе.

ВИЗИЈА

Модерна државна служба у складу са највишим професионалним стандардима.

Последње ажурирано петак, 12 фебруар 2016 13:18
 

Sistem "MojKonkurs"

Sve statusne obavijesti, te informacije o terminima i rezultatima ispita u konkursnim procedurama Agencije, sistem MojKonkurs besplatno dostavlja kandidatima putem SMS-a na njihov broj mobitela, te dodatno putem elektronske pošte na e-mail adresu navedenu u prijavnom obrascu kandidata.
Primjena Okvira kompetencija je obavezujuća je za sve konkurse procedure započete nakon 01.10.2017. godine.

TMS sistem

Informacioni sistem za upravljanje procesom organizacije obuke - Vaš trening portal!

Upravljanje kvalitetom

Zajednički okvir za samoprocjenu (Common Assessment Framework – CAF)
Ovjera potpisa, rukopisa i prepisa - propisi i obrasci
Додај сајт у FavoritesДодај страницу у FavoritesНаправи Homepage страницомПрослиједи ову страницуШтампај ову страницуСпаси страницу као ПДФ
Повратак на врх
Dodaj na svoj Facebook