ReSPA obuka - “Radionica o decentralizaciji: " Načela i prakse decentralizacije u odnosu na dobro upravljanje (Workshop On Decentralization: Principles and Practices of Decentralization in Relation to Good Governance)" PDF Print
Tuesday, 02 August 2011 14:19

 

flag_crnagora Krajnji rok za prijave: 18.08.2011. do 12h

 U prilogu se nalaze prijavni obrazac i program obuke “Radionica o decentralizaciji: " Načela i prakse decentralizacije u odnosu na dobro upravljanje (Workshop On Decentralization: Principles and Practices of Decentralization in Relation to Good Governance)" koja se organizuju u okrilju Regionalne škole za javnu upravu (ReSPA).

Ova radionica će se održati u sjedištu ReSPA, Danilovgradu (Crna Gora), u vremenu od 06.- 09.09.2011. godine.

U prilogu osim prijavnog obrasca, koji je isključivo na engleskom jeziku i programa seminara na engleskom jeziku, nalaze se i obrasci saglasnosti pretpostavljenog, na službenim jezicima u BiH, onim kojima je potreban.Prije slanja prijave potrebno je osigurati potpis pretpostavljenog i ovjeru, te zatim skeniranu kopiju/preslik uz prijavu dostaviti na faks broj +387 33 201 738 i/ili e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Samo prijava uz ovjerenu suglasnost smatrat će se potpunom.

Rok za prikupljanje prijava je do 18.08.2011. godine do 12 sati.

Ciljna skupina/grupa ove obuke/radionice je namijenjena za sve državne službenike.Obuka/radionica će biti provedena na engleskom jeziku uz simultan prijevod na lokalni jezik, koji će biti osiguran samo ako bude minimalno dovoljan broj učesnika/sudionika koji budu zahtijevali prijevod.
Iz tog razloga molimo kandidate da naznače razinu poznavanja engleskog jezika u prijavnom obrascu i trebaju li simultani prijevod.Organizator ove obuke snosi troškove ishrane, prijevoza i smještaja.BiH kao zemlja članica ReSPA može nominirati 3 osobe, s mogučnošću, ukoliko neka zemlja nema dovoljan broj odabranih kandidata, poslati prvog kandidata s popisa/liste rezervnih kandidata. Ova mogućnost važi i za sve druge ReSPA zemlje članice i vrijedi u rotaciji.

Last Updated on Monday, 05 September 2011 14:56
 

Sistem "MojKonkurs"

Sve statusne obavijesti, te informacije o terminima i rezultatima ispita u konkursnim procedurama Agencije, sistem MojKonkurs besplatno dostavlja kandidatima putem SMS-a na njihov broj mobitela, te dodatno putem elektronske pošte na e-mail adresu navedenu u prijavnom obrascu kandidata.
Primjena Okvira kompetencija je obavezujuća je za sve konkurse procedure započete nakon 01.10.2017. godine.

TMS sistem

Informacioni sistem za upravljanje procesom organizacije obuke - Vaš trening portal!

Upravljanje kvalitetom

Zajednički okvir za samoprocjenu (Common Assessment Framework – CAF)
Ovjera potpisa, rukopisa i prepisa - propisi i obrasci
Add Site to FavoritesAdd Page to FavoritesMake HomepageShare This PagePrint This PageSave Page as PDF
Back to Top
Dodaj na svoj Facebook