Poziv za prijave na obuke iz oblasti prava, maj – juni 2012. godine ПДФ Штампа
петак, 13 април 2012 13:28

bosnia_flag Krajnji rok za prijave: 26.4.2012


Poštovani,

Agencija za državnu službu BiH nastavlja s programom obuka u maju/svibnju i junu/lipnju 2012. godine. Ovim pozivom obuhvaćene su obuke iz oblasti prava (za sve državne službenike).

Zainteresirani državni službenici prijavljuju se isključivo popunjavanjem posebnog obrasca za ovu obuku, koji se može naći na web-stranici ADS BiH (www.ads.gov.ba) i sastavni je dio ovog poziva.

Izbor tema obuka na koje se želite prijaviti uradite način da uz odgovarajuće teme i termine te teme na obrascu stavite broj od 1 do 10 (broj 1 je prioritetna tema i termin, a 2 sljedeća po prioritetu, itd.). Mi ćemo pokušati izaći u susret što većem broju državnih službenika i staviti ih u grupu prvih prioriteta.

Rok za prijavu jest 26.4.2012. Nepotpune prijave neće se razmatrati – obavezan je potpis ovlaštene osobe ispred institucije. Prijava se može predati putem faksa 033 284 710 ili skenirana poslati na email Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели .

ADS će dodijeliti za svaku temu 3 kredita.

 

Attachments:
FileОписFile size
Download this file (Prijavni obrazac pravo maj juni 2012.doc)Prijavni obrazac 77 Kb
Последње ажурирано петак, 27 април 2012 12:34
 

Sistem "MojKonkurs"

Sve statusne obavijesti, te informacije o terminima i rezultatima ispita u konkursnim procedurama Agencije, sistem MojKonkurs besplatno dostavlja kandidatima putem SMS-a na njihov broj mobitela, te dodatno putem elektronske pošte na e-mail adresu navedenu u prijavnom obrascu kandidata.
Primjena Okvira kompetencija je obavezujuća je za sve konkurse procedure započete nakon 01.10.2017. godine.

TMS sistem

Informacioni sistem za upravljanje procesom organizacije obuke - Vaš trening portal!

Upravljanje kvalitetom

Zajednički okvir za samoprocjenu (Common Assessment Framework – CAF)
Ovjera potpisa, rukopisa i prepisa - propisi i obrasci
Додај сајт у FavoritesДодај страницу у FavoritesНаправи Homepage страницомПрослиједи ову страницуШтампај ову страницуСпаси страницу као ПДФ
Повратак на врх
Dodaj na svoj Facebook