Radionica: Implementacija Odluke o razvrstavanju radnih mjesta i kriterijima za opis poslova radnih mjesta u institucijama Bosne i Hercegovine i Odluke o načelima za utvrđivanje unutrašnje organizacije organa uprave Bosne i Hercegovine PDF Štampa
srijeda, 12 jun 2013 13:15

Bosnia-and-Herzegovina-Flag Krajnji rok za prijave: 20.6.2013. godine.


Poštovani,

Agencija za državnu službu Bosne i Hercegovine i Ministarstvo pravde BiH organiziraju dvosatnu radionicu na temu Implementacija Odluke o razvrstavanju radnih mjesta i kriterijima za opis poslova radnih mjesta u institucijama Bosne i Hercegovine i Odluke o načelima za utvrđivanje unutrašnje organizacije organa uprave Bosne i Hercegovine.

Vijeće ministara je usvojilo odluke na 43. sjednici, održanoj 26.3.2013, a objavljene u Službenom glasniku broj 30/13.

Obuka će se održati u Sarajevu, 24.6.2013.

Ciljna grupa za ovu obuku su državni službenici koji su u svojim institucijima zaduženi za izradu propisa i provedbu ovih odluka. Polaznici će na radionici prolaziti kroz razvrstavanje radnih mjesta i popunjavanje obrazaca koji su prilog Odlukama.

Prijave na obuku se vrše isključivo popunjavanjem univerzalnog prijavnog obrasca koji je dostupan na web stranici www.ads.gov.ba. Prijave se mogu slati putem faksa na broj 033/284-710 ili email Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , rok za prijave je 20.6.2013.

Posljednje ažurirano petak, 05 jul 2013 09:04
 

Sistem "MojKonkurs"

Sve statusne obavijesti, te informacije o terminima i rezultatima ispita u konkursnim procedurama Agencije, sistem MojKonkurs besplatno dostavlja kandidatima putem SMS-a na njihov broj mobitela, te dodatno putem elektronske pošte na e-mail adresu navedenu u prijavnom obrascu kandidata.
Primjena Okvira kompetencija je obavezujuća je za sve konkurse procedure započete nakon 01.10.2017. godine.

TMS sistem

Informacioni sistem za upravljanje procesom organizacije obuke - Vaš trening portal!

Upravljanje kvalitetom

Zajednički okvir za samoprocjenu (Common Assessment Framework – CAF)
Ovjera potpisa, rukopisa i prepisa - propisi i obrasci
Dodaj sajt u FavoritesDodaj stranicu u FavoritesNapravi Homepage stranicomProslijedi ovu stranicuŠtampaj ovu stranicuSpasi stranicu kao PDF
Povratak na vrh
Dodaj na svoj Facebook