07
Nov
2013
Poziv za prijave na specijalističke obuke - Sarajevo ПДФ Штампа

Bosnia-and-Herzegovina-Flag Krajnji rok za prijave: 26.11.2013. godine.


Poštovani,

Agencija za državnu službu BiH nastavlja s programom obuka za državne službenike. Ovim pozivom obuhvaćene su obuke iz oblasti prava i specijalističke obuke.

Obuke će se realizirati u periodu od 2. do 20. decembra/prosinca 2013. u Sarajevu.

Ciljna grupa: svi državni službenici.

Zainteresirani državni službenici prijavljuju se isključivo popunjavanjem posebnog obrasca za ovu obuku, koji se može naći na web-stranici ADS BiH (www.ads.gov.ba) i sastavni je dio ovog poziva.

Izbor tema obuka na koje se želite prijaviti uradite način da uz odgovarajuću temu na obrascu stavite broj od 1 do 3 (broj 1 je prioritetna tema, a 2 sljedeća po prioritetu, itd.). Mi ćemo pokušati izaći u susret što većem broju državnih službenika i staviti ih u grupu prvog prioriteta za njih. Ovisno o broju prijavljenih i broju obuka koje ste već pohađali ove godine, možemo vam dodijeliti jednu ili više obuka.

Rok za prijavu jest 26.11.2013. Nepotpune prijave neće se razmatrati – obavezan je potpis ovlaštene osobe ispred institucije. Prijava se može predati putem faksa 033 284 710 ili skenirana poslati na email Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели . Agencija će dodijeliti 3 kredita za pravne i specijalističke obuke.

Attachments:
FileОписFile size
Download this file (prijavni_obrazac_obuke spcijalisticke2013-2.doc)Prijavni obrazac 85 Kb
Последње ажурирано четвртак, 28 новембар 2013 10:04
 

Sistem "MojKonkurs"

Sve statusne obavijesti, te informacije o terminima i rezultatima ispita u konkursnim procedurama Agencije, sistem MojKonkurs besplatno dostavlja kandidatima putem SMS-a na njihov broj mobitela, te dodatno putem elektronske pošte na e-mail adresu navedenu u prijavnom obrascu kandidata.
Primjena Okvira kompetencija je obavezujuća je za sve konkurse procedure započete nakon 01.10.2017. godine.

TMS sistem

Informacioni sistem za upravljanje procesom organizacije obuke - Vaš trening portal!

Upravljanje kvalitetom

Zajednički okvir za samoprocjenu (Common Assessment Framework – CAF)
Ovjera potpisa, rukopisa i prepisa - propisi i obrasci
Додај сајт у FavoritesДодај страницу у FavoritesНаправи Homepage страницомПрослиједи ову страницуШтампај ову страницуСпаси страницу као ПДФ
Повратак на врх
Dodaj na svoj Facebook