15
Nov
2013
Poziv za izražavanje interesa za specijalističkim programima obuka za IT menadžere PDF Štampa

Bosnia-and-Herzegovina-FlagKrajnji rok za prijave: 25.11.2013.


Ured koordinatora za reformu javne uprave u skladu sa Revidiranim Akcionim planom 1 Strategije za reformu javne uprave u Bosni i Hercegovini planira inicirati projekat pod nazivom „Specijalistički program obuka za IT menadžere“.  

Svrha ovog projekta je znatno unaprijediti vještine i znanja IT osoblja koje realizuje aktivnosti u sklopu pojedinih usluga i projekata iz IT domena. Ovim programom obuka bi se usvojila najnaprednija svjetska znanja i prakse. Planiraju se provesti obuke za slijedeće programe ili njihove ekvivalente: PMP, ITIL OSNOVE, PRINCE2 OSNOVE.

Obuke su namijenjene prvenstveno IT državnim službenicima a selekcija potencijalnih kandidata* će se vršiti prema odgovarajućim kriterijima i opisu poslova koji su u vezi sa navedenim obukama. Odabrani kandidati obuka će pristupiti polaganju certifikata za obučene programe.

Pozivamo zainteresirane za učešće da se prijave slanjem popunjenih prijavnih obrazaca koji je dostupan na web stranici Agencije za državnu službu Bosne i Hercegovine.

Krajnji rok za slanje prijava je 25.11.2013. godine.

* Napomena: Agencija za državnu službu objavljuje oglas na molbu Ureda koordinatora za reformu javne uprave u BiH i vrši prikupljanje prijava. Sve daljnje aktivnosti na selekciji polaznika obuke i organizaciji obuke vrši Ured koordinatora.

Attachments:
FileOpisFile size
Download this file (Prijavni obrazac_PMP.doc)Prijavni obrazac za PMP edukacijuDokument u Word formatu.866 Kb
Download this file (Prijavni obrazac_PRINCE2 FOUNDATION.doc)Prijavni obrazac za Prince 2 Foundation edukacijuDokument u Word formatu.864 Kb
Download this file (Prijavni obrazac_ITIL FOUNDATION.doc)Prijavni obrazac za ITIL Foundation edukacijuDokument u Word formatu.865 Kb
Posljednje ažurirano ponedeljak, 27 jul 2020 09:22
 

Sistem "MojKonkurs"

Sve statusne obavijesti, te informacije o terminima i rezultatima ispita u konkursnim procedurama Agencije, sistem MojKonkurs besplatno dostavlja kandidatima putem SMS-a na njihov broj mobitela, te dodatno putem elektronske pošte na e-mail adresu navedenu u prijavnom obrascu kandidata.
Primjena Okvira kompetencija je obavezujuća je za sve konkurse procedure započete nakon 01.10.2017. godine.

TMS sistem

Informacioni sistem za upravljanje procesom organizacije obuke - Vaš trening portal!

Upravljanje kvalitetom

Zajednički okvir za samoprocjenu (Common Assessment Framework – CAF)
Ovjera potpisa, rukopisa i prepisa - propisi i obrasci
Dodaj sajt u FavoritesDodaj stranicu u FavoritesNapravi Homepage stranicomProslijedi ovu stranicuŠtampaj ovu stranicuSpasi stranicu kao PDF
Povratak na vrh
Dodaj na svoj Facebook