Poziv na specijalističku obuku „Priznavanje i validnost visokoškolskih kvalifikacija u Bosni i Hercegovini, u skladu s Okvirnim Zakonom o visokom obrazovanju u Bosni i Hercegovini“ ПДФ Штампа
понедељак, 18 новембар 2013 15:51

Bosnia-and-Herzegovina-FlagKrajnji rok za prijave: 25.11.2013.

  


Poštovani, 

Agencija za državnu službu i Centar za informiranje i priznavanje dokumanta iz područja visokog obrazovanja organiziraju jednodnevnu obuku „Priznavanje i validnost visokoškolskih kvalifikacija u Bosni i Hercegovini, u skladu s Okvirnim Zakonom o visokom obrazovanju u Bosni i Hercegovini“.

Ciljna grupa za ovu obuku su državni službenici koji se u svom poslu susreću s primjenom Okvirnog Zakona o visokom obrazovanju u Bosni i Hercegovini, odnosno državni službenici koji rade na konkursnim procedurama u institucijama BiH.

Predavači na obuci bit će iz Centra za informiranje i priznavanje dokumanta iz područja visokog obrazovanja.

Obuka će se održati 28.11.2013. godine u Zgradi prijateljstva između Grčke i BiH, Trg BiH 3, Sarajevo.

Prijave na obuku se vrše isključivo popunjavanjem univerzalnog prijavnog obrasca koji je dostupan na web stranici www.ads.gov.ba. Prijave se mogu slati putem faksa na broj 033/284-710 ili odskenirane na email Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели . Rok za prijave je 25.11.2013. Za ovu obuku svakom učesniku biće dodijeljena 3 kredita. 

Последње ажурирано четвртак, 28 новембар 2013 10:04
 

Sistem "MojKonkurs"

Sve statusne obavijesti, te informacije o terminima i rezultatima ispita u konkursnim procedurama Agencije, sistem MojKonkurs besplatno dostavlja kandidatima putem SMS-a na njihov broj mobitela, te dodatno putem elektronske pošte na e-mail adresu navedenu u prijavnom obrascu kandidata.
Primjena Okvira kompetencija je obavezujuća je za sve konkurse procedure započete nakon 01.10.2017. godine.

TMS sistem

Informacioni sistem za upravljanje procesom organizacije obuke - Vaš trening portal!

Upravljanje kvalitetom

Zajednički okvir za samoprocjenu (Common Assessment Framework – CAF)
Ovjera potpisa, rukopisa i prepisa - propisi i obrasci
Додај сајт у FavoritesДодај страницу у FavoritesНаправи Homepage страницомПрослиједи ову страницуШтампај ову страницуСпаси страницу као ПДФ
Повратак на врх
Dodaj na svoj Facebook