Poziv na edukativni seminar o transparentnosti i pravu okoliša PDF Print
Friday, 29 November 2013 15:08

Bosnia-and-Herzegovina-Flag Krajnji rok za prijave: 10.12.2013. godine.


Poštovani,

Agencija za državnu službu Bosne i Hercegovine u saradnji s Organizacijom za evropsku bezbjednost i saradnju (OSCE) u okviru projekta „Unapređenje vladavine prava kroz poboljšan pristup pravosuđu u okolišnim pitanjima“, kojeg finansira Vlada Njemačke, provodi niz aktivnosti na povećanju transparentnosti u upravljanju okolišem, sa posebnim osvrtom na jačanje kapaciteta službenika u nadležnim institucijama. Takođe, i saradnja sa GIZ programom za jačanje javne uprave će omogućiti da se širem broju državnih službenika obezbjedi online modul o ovoj materiji.

S tim u vezi, pozivamo državne službenike, koji se bave pristupom informacijama da se prijave na jednodnevni edukativni seminar na temu „Transparentnost i pravo okoliša“. Broj polaznika je ograničen na 20 mjesta.

Seminar će se održati 13.12.2013. godine u prostorijama OSCE-a , zgrada UNITIC, Fra Anđela Zvizdovica 1, toranj A, 19 sprat.

Prijave na obuku se vrše isključivo popunjavanjem univerzalnog prijavnog obrasca koji je dostupan na web stranici www.ads.gov.ba. Prijave se mogu slati putem faksa na broj 033/284-710 ili skenirane na email This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Rok za prijave je 10.12.2013. godine. Za ovu obuku svakom učesniku biće dodijeljena tri kredita. 

 

 

Last Updated on Tuesday, 04 February 2014 16:23
 

Sistem "MojKonkurs"

Sve statusne obavijesti, te informacije o terminima i rezultatima ispita u konkursnim procedurama Agencije, sistem MojKonkurs besplatno dostavlja kandidatima putem SMS-a na njihov broj mobitela, te dodatno putem elektronske pošte na e-mail adresu navedenu u prijavnom obrascu kandidata.
Primjena Okvira kompetencija je obavezujuća je za sve konkurse procedure započete nakon 01.10.2017. godine.

TMS sistem

Informacioni sistem za upravljanje procesom organizacije obuke - Vaš trening portal!

Upravljanje kvalitetom

Zajednički okvir za samoprocjenu (Common Assessment Framework – CAF)
Ovjera potpisa, rukopisa i prepisa - propisi i obrasci
Add Site to FavoritesAdd Page to FavoritesMake HomepageShare This PagePrint This PageSave Page as PDF
Back to Top
Dodaj na svoj Facebook