Poziv na obuku iz odnosa s javnošću u državnim institucijama PDF Ispis
Četvrtak, 21 Siječanj 2010 14:23

Krajnji rok za prijave: 15.2.2010.

 


Poštovani,

 

Zadovoljstvo nam je pozvati državne službenike koji rade na poslovima odnosa s javnošću, kao i rukovodioce koji komuniciraju s javnošću i medijima, na jednodnevnu obuku iz odnosa s javnošću u državnim institucijama.

 

Datum: 18.2.2010. s početkom u 10.00 sati (do 15:45)

Mjesto: Sala 1/1 Parlamentarne skupštine BiH (Trg BiH 1)

Tematske cjeline seminara: Što jesu a što nisu suvremeni odnosi s javnošću?; Zašto je važno detaljno definiranje ciljnih skupina?; Jednosmjerna ili dvosmjerna komunikacija (interna i eksterna)?; Model informiranja mijenja se u model simetrične komunikacije?; Kako rješavati „upravljački jaz“ u organizaciji?; Što su zapravo odnosi s medijima i kako komunicirati s medijima?; Odnosi s javnošću nisu novinarstvo/novinarstvo nije PR?; Zamke spina?; Zašto je važna etika u odnosima s javnošću pa čak i u ne etičkom društvu?; Rasprava...

 

Predavač je dr. Zoran Tomić, izvanredni profesor na Sveučilištu u Mostaru i pomoćnik rektora. Tomić se bavi proučavanjem odnosa s javnošću i političkom komunikacijom. Autor i koautor je više knjiga i udžbenika, te pedesetak znanstvenih i stručnih radova s područja odnosa s javnošću, političkih kampanja i komunikacije, te prava medija. Pozornost u akademskoj i stručnoj zajednici privukao je 2008. nakon objave knjige "Odnosi s javnošću - teorija i praksa", koje je prvi sveobuhvatni udžbenik hrvatskog autora koje daje teorijsko utemeljenje kombinirano s praksom u upravljanju komunikacijama. Dao je vlastitu definiciju odnosa s javnošću: Odnosi s javnošću proces su upravljanja komuniciranjem organizacije s njenom unutarnjom i vanjskom javnošću u svrhu postizanja međusobnog razumijevanja, izgradnje društvene odgovornosti i ostvarivanja zajedničkih interesa (www.zorantomic.net).

 

Prijave se vrše isključivo popunjavanjem univerzalnog prijavnog obrasca koji je dostupan na web stranici www.ads.gov.ba. Prijave se mogu slati putem faksa na broj 033/284-710, rok za prijave je 15.2.2010. do 12 sati. Za ovu radionicu svakom učesniku biće dodijeljeno 3 kredita.
Ažurirano Četvrtak, 18 Veljača 2010 16:15
 

Sistem "MojKonkurs"

Sve statusne obavijesti, te informacije o terminima i rezultatima ispita u konkursnim procedurama Agencije, sistem MojKonkurs besplatno dostavlja kandidatima putem SMS-a na njihov broj mobitela, te dodatno putem elektronske pošte na e-mail adresu navedenu u prijavnom obrascu kandidata.
Primjena Okvira kompetencija je obavezujuća je za sve konkurse procedure započete nakon 01.10.2017. godine.

TMS sistem

Informacioni sistem za upravljanje procesom organizacije obuke - Vaš trening portal!

Upravljanje kvalitetom

Zajednički okvir za samoprocjenu (Common Assessment Framework – CAF)
Ovjera potpisa, rukopisa i prepisa - propisi i obrasci
Add Site to FavoritesAdd Page to FavoritesMake HomepageShare This PagePrint This PageSave Page as PDF
Back to Top
Dodaj na svoj Facebook