Kako naći Sale za testiranje kandidata? PDF Štampa
petak, 11 septembar 2009 11:16

Agencija za državnu službu BiH raspolaže sa tri računarske sale za testiranje kandidata u konkursnim procedurama:

Sala 1 za testiranje i obuke (nova Sala) nalazi se u suterenu (-1) Zgrade prijateljstva između Grčke i BiH, Trg Bosne i Hercegovine 3 u Sarajevu na lokaciji Marin Dvor. Uđite na glavni ulaz zgrade i prijavite se na recepciji. Zaposleni na recepciji uputiće vas do Sale.

Sala 2 za testiranje (stara Sala) nalazi se u suterenu (-1) Zgrade Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, Trg Bosne i Hercegovine 1 u Sarajevu na lokaciji Marin Dvor. Uđite na ulaz za posjetioce koji se nalazi na desnoj strani zgrade (a vi se nalazite na platou ispred zgrade) i prijavite se na recepciju. Zaposleni na recepciji uputiće vas do Sale.

Sala 3 za testiranje (mala Sala) nalazi se u prizemlju Zgrade Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, Trg Bosne i Hercegovine 1 u Sarajevu na lokaciji Marin Dvor. Uđite na ulaz za posjetioce koji se nalazi na desnoj strani zgrade (a vi se nalazite na platou ispred zgrade) i prijavite se na recepciju. Zaposleni na recepciji uputiće vas do Sale koja se nalazi u Kancelariji 5 u prizemlju.  

Pažljivo pročitajte datum i vrijeme polaganja ispita, ponesite identifikacioni dokument i uputite se u Salu koja je navedena u pozivu za pristupanju ispitu. 

 

 
Dodaj sajt u FavoritesDodaj stranicu u FavoritesNapravi Homepage stranicomProslijedi ovu stranicuŠtampaj ovu stranicuSpasi stranicu kao PDF
Povratak na vrh