11
Sep
2009
Zapošljavanje u državnu službu institucija BiH PDF Štampa

Poštovani,
Agencija za državnu službu BiH uz podršku programa Jačanje javnih institucija u BiH, pripremila je e-learning kurs o zapošljavanju državnih službenika u institucije BiH, sa namjerom da se svim zainteresovanim kandidatima detaljno objasni procedura zapošljavanja u državnoj službi i daju korisne smjernice kako bi kandidati adekvatno pripremili prijavu za otvorena radna mjesta sa pratećim dokumentima. Kurs je besplatan i dostupan na našem portalu http://lms.ilearn.gov.ba/. Prethodno preporučujemo da pročitate kratko Uputstvo za polaznike vezano za korištenje našeg LMS sistema - http://goo.gl/G34D0J.

 


Otvoreni konkursi
U ovoj kategoriji se nalaze konkursi na koje se možete prijaviti.
Obzirom da sistem nije automatiziran u toj mjeri, može se desiti da se neki konkurs čiji je rok za prijave već istekao još uvijek nalazi u ovoj kategoriji. Jedini validni rok za prijave na konkurs naveden je u tekstu samog konkursa.

Konkursi u postupku
U ovoj kategoriji se nalaze konkursi koji su trenutno u proceduri. Za više informacija o trenutnom stanju određene konkursne procedure kliknite na konkretni konkurs.

Završeni konkursi
U ovoj kategoriji nalaze se konkursi koji su u potpunosti okončani. Za sve informacije o konkretnom konkursu kliknite na isti i pogledajte sve detalje.

Konkursi za pripravnike
U ovoj kategoriji objavljuju se konkursi za prijem pripravnika u institucije BiH. U skladu sa Odlukom o uslovima i načinu prijema pripravnika VII stepena stručne spreme u radni odnos u institucije Bosne i Hercegovine, Agencija na svom web sajtu objavljuje samo tekst konkursa, ne i pozive i rezultate konkursne procedure koju sprovodi institucija koja prima pripravnike.

 

Posljednje ažurirano ponedeljak, 18 maj 2020 09:15
 

Sistem "MojKonkurs"

Sve statusne obavijesti, te informacije o terminima i rezultatima ispita u konkursnim procedurama Agencije, sistem MojKonkurs besplatno dostavlja kandidatima putem SMS-a na njihov broj mobitela, te dodatno putem elektronske pošte na e-mail adresu navedenu u prijavnom obrascu kandidata.
Primjena Okvira kompetencija je obavezujuća je za sve konkurse procedure započete nakon 01.10.2017. godine.

TMS sistem

Informacioni sistem za upravljanje procesom organizacije obuke - Vaš trening portal!

Upravljanje kvalitetom

Zajednički okvir za samoprocjenu (Common Assessment Framework – CAF)
Ovjera potpisa, rukopisa i prepisa - propisi i obrasci
Dodaj sajt u FavoritesDodaj stranicu u FavoritesNapravi Homepage stranicomProslijedi ovu stranicuŠtampaj ovu stranicuSpasi stranicu kao PDF
Povratak na vrh
Dodaj na svoj Facebook