11
Sep
2009
Запошљавање у државну службу институција БиХ ПДФ Штампа

Отворени конкурси
У овој категорији се налазе конкурси на које се можете пријавити.
Обзиром да систем није аутоматизиран у тој мјери, може се десити да се неки конкурс чији је рок за пријаве већ истекао још увијек налази у овој категорији. Једини валидни рок за пријаве на конкурс наведен је у тексту самог конкурса.

Конкурси у поступку
У овој категорији се налазе конкурси који су тренутно у процедури. За више информација о тренутном стању одређене конкурсне процедуре кликните на конкретни конкурс.

Завршени конкурси
У овој категорији налазе се конкурси који су у потпуности окончани. За све информације о конкретном конкурсу кликните на исти и погледајте све детаље.

Конкурси за приправнике
У овој категорији објављују се конкурси за пријем приправника у институције БиХ. У складу са Одлуком о условима и начину пријема приправника ВИИ степена стручне спреме у радни однос у институције Босне и Херцеговине, Агенција на свом wеб сајту објављује само текст конкурса, не и позиве и резултате конкурсне процедуре коју спроводи институција која прима приправнике.

Последње ажурирано понедељак, 18 мај 2020 09:15
 

Sistem "MojKonkurs"

Sve statusne obavijesti, te informacije o terminima i rezultatima ispita u konkursnim procedurama Agencije, sistem MojKonkurs besplatno dostavlja kandidatima putem SMS-a na njihov broj mobitela, te dodatno putem elektronske pošte na e-mail adresu navedenu u prijavnom obrascu kandidata.
Primjena Okvira kompetencija je obavezujuća je za sve konkurse procedure započete nakon 01.10.2017. godine.

TMS sistem

Informacioni sistem za upravljanje procesom organizacije obuke - Vaš trening portal!

Upravljanje kvalitetom

Zajednički okvir za samoprocjenu (Common Assessment Framework – CAF)
Ovjera potpisa, rukopisa i prepisa - propisi i obrasci
Додај сајт у FavoritesДодај страницу у FavoritesНаправи Homepage страницомПрослиједи ову страницуШтампај ову страницуСпаси страницу као ПДФ
Повратак на врх
Dodaj na svoj Facebook