18
Sep
2020
Službenici Agencije za državnu službu BiH učestvovali na radionici na temu „Mogućnost implementacije on-line ispita u Agenciji za državnu službu i nastavak rada na Leadership treninzima“ PDF Štampa

Uz podršku Programa jačanja javnih institucija - GIZ, u Neumu je u periodu 13.-16. septembra 2020. godine održana radionica na temu „Mogućnost implementacije on-line ispita u Agenciji za državnu službu i nastavak rada na Leadership treninzima“. Učešće na ovoj radionici uzeli su službenici Sektora za postavljenje i Sektora za obuku i IT , kao i menadžment Agencije za državnu službu BiH.

Potreba za ovakvom radionicom i sama tematika proizašla je iz aktuelne epidemiološke situacije vezane za COVID-19, u kojim uslovima su službenici Agencije kroz niz internih instrukcija i odredbi značajno prilagodili način rada.

Kako bi se i u narednom periodu uspješno nosili sa svim aktuelnim izazovima, analizirajući sve aspekte rada i potreba Agencije, donesen je niz zaključaka i definisano više novih aktivnosti čija implementacija je planirana za period oktobar 2020-septembar 2021. godine.

Podrškom ovakvom događaju, nastavljena je dugogodišnja uspješna saradnja sa Programom jačanja javnih institucija – GIZ, kao jednim od ključnih partnera Agencije.

 

Posljednje ažurirano srijeda, 07 oktobar 2020 14:38
 

Sistem "MojKonkurs"

Sve statusne obavijesti, te informacije o terminima i rezultatima ispita u konkursnim procedurama Agencije, sistem MojKonkurs besplatno dostavlja kandidatima putem SMS-a na njihov broj mobitela, te dodatno putem elektronske pošte na e-mail adresu navedenu u prijavnom obrascu kandidata.
Primjena Okvira kompetencija je obavezujuća je za sve konkurse procedure započete nakon 01.10.2017. godine.

TMS sistem

Informacioni sistem za upravljanje procesom organizacije obuke - Vaš trening portal!

Upravljanje kvalitetom

Zajednički okvir za samoprocjenu (Common Assessment Framework – CAF)
Ovjera potpisa, rukopisa i prepisa - propisi i obrasci
Dodaj sajt u FavoritesDodaj stranicu u FavoritesNapravi Homepage stranicomProslijedi ovu stranicuŠtampaj ovu stranicuSpasi stranicu kao PDF
Povratak na vrh
Dodaj na svoj Facebook