ReSPA obuka - "Summer school on the Law of the European Union" Luxembourg PDF Ispis
Četvrtak, 20 Svibanj 2010 14:15
luxemburg_flag Rok za prijave je 18.6.2010.

Sukladno programu rada ReSPA za 2010,  MEIR Ljetna škola na temu prava u europskoj uniji, koja se organizira u okviru Master programa za EU integracije i regionalizaciju, Summer school on the Law of the European Union, će se održati u Luxembourg, od 5. – 16.7.2010. godine.

Ova škola je zamišljena kao dodatak boljem razumijevanju kako se donose zakoni u EU i u zemljama članicama, kao i da prikaže presjek područja glavnih politika, ova 2-tjedna/sedmična ljetna škola će pružiti sudionicima jedinstvenu priliku umrežavanja sa svojim kolegama istog interesa i različitih nacionalnosti kao i mogućnost identificiranja novih partnera za buduće projekte.

VAŽNO: Sudionici koji će imati priliku pohađati ovu obuku će imati jedinstvenu priliku dobijanja kredita za Master program nove linije u EU integracijama i regionalizaciji koju organizira EIPA skupa sa Karl-Franzens-Sveučilištem/Univerzitetom Graz, Sveučilište/Univerzitet Zagreb, Autonomno Sveučilište/Univerzitet Barcelona i Europska Akademija Bolzano, a koje službeno otpočinje u 2011. godini.

Priloženo, pronaći ćete program i registracijski obrazac.
Radni jezik ovog programa je Engleski.

U okviru ReSPA programa rada stipendirat će se dva kandidata po ovom programu. Njima će biti pokriveni svi troškovi ovog studija od strane ReSPA tajništva/sekretarijata.
Rok za prikupljanje prijava je 18.6.2010. godine.

Ažurirano Srijeda, 07 Srpanj 2010 10:21
 

Sistem "MojKonkurs"

Sve statusne obavijesti, te informacije o terminima i rezultatima ispita u konkursnim procedurama Agencije, sistem MojKonkurs besplatno dostavlja kandidatima putem SMS-a na njihov broj mobitela, te dodatno putem elektronske pošte na e-mail adresu navedenu u prijavnom obrascu kandidata.
Primjena Okvira kompetencija je obavezujuća je za sve konkurse procedure započete nakon 01.10.2017. godine.

TMS sistem

Informacioni sistem za upravljanje procesom organizacije obuke - Vaš trening portal!

Upravljanje kvalitetom

Zajednički okvir za samoprocjenu (Common Assessment Framework – CAF)
Ovjera potpisa, rukopisa i prepisa - propisi i obrasci
Add Site to FavoritesAdd Page to FavoritesMake HomepageShare This PagePrint This PageSave Page as PDF
Back to Top
Dodaj na svoj Facebook