ReSPA obuka - „Primjena instrumenata upravljanja ljudskim potencijalima“ PDF Štampa
četvrtak, 22 jul 2010 13:01

Flag_Albania Rok za prijave je 24.8.2010.godine.


U prilogu se nalaze prijavni obrazac i program povodom obuke „Primjena instrumenata upravljanja ljudskim potencijalima“ koji se organizira u okrilju ReSPA u suradnji sa Europskim Institutom za Javnu Upravu (EIPA).

Ova obuka će se održati u Tirani (Albanija), u vremenu od 14.-17.9.2010. godine. Dodatno u prilogu se nalaze obrasci suglasnosti pretpostavljenog, na službenim jezicima u BiH, za one kojima je potreban i za koji je potrebno osigurati potpis i skeniranu verziju dostaviti na faks broj +387 33 201 741 i e-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .

Rok za prikupljanje prijava je 24.8.2010.godine.

Ciljna skupina ove obuke su svi oni koji su odgovorni za planiranje ljudskih potencijala.

Radni jezik kao i obično je engleski, ali treba naglasiti kako se u obrascu nalazi stavka kojom se može naznačiti da li je potrebno prevodenje za onog koji aplicira.
Program organizator naglašava kako će služba za prevođenje biti organizirana ukoliko bude minimalan broj sudionika koji ne znaju engleski ili imaju slabu razinu poznavanja jezika.

BiH kao i u proteklim prilikama može nominirati 3 osobe, jer je kvota kao i obicno 21 sudionik s pravom sudjelovanja.

Posljednje ažurirano srijeda, 01 septembar 2010 15:11
 

Sistem "MojKonkurs"

Sve statusne obavijesti, te informacije o terminima i rezultatima ispita u konkursnim procedurama Agencije, sistem MojKonkurs besplatno dostavlja kandidatima putem SMS-a na njihov broj mobitela, te dodatno putem elektronske pošte na e-mail adresu navedenu u prijavnom obrascu kandidata.
Primjena Okvira kompetencija je obavezujuća je za sve konkurse procedure započete nakon 01.10.2017. godine.

TMS sistem

Informacioni sistem za upravljanje procesom organizacije obuke - Vaš trening portal!

Upravljanje kvalitetom

Zajednički okvir za samoprocjenu (Common Assessment Framework – CAF)
Ovjera potpisa, rukopisa i prepisa - propisi i obrasci
Dodaj sajt u FavoritesDodaj stranicu u FavoritesNapravi Homepage stranicomProslijedi ovu stranicuŠtampaj ovu stranicuSpasi stranicu kao PDF
Povratak na vrh
Dodaj na svoj Facebook