ReSPA obuka - „Utjecaj EU politika na domace javne politike - Novi Lisabonski sporazum i uloga lokalne vlasti u provedbi europskih politika" PDF Štampa
ponedeljak, 26 jul 2010 13:32
Flag_Albania Rok za prijave je 24.8.2010.godine.
U prilogu se nalaze prijavni obrazac i program povodom obuke „Utjecaj EU politika na domaće javne politike - Novi Lisabonski sporazum i uloga lokalne vlasti u provedbi europskih politika“ koji se organizira u okrilju ReSPA u suradnji sa Europskim centrom za regije, EIPA Barcelona.
Ova obuke će se održati u Tirani (Albanija), u vremenu od 14.-16.9.2010. godine. Dodatno u prilogu se nalaze obrasci suglasnosti pretpostavljenog, na službenim jezicima u BiH.Potrebno je osigurati potpis i skeniranu verziju dostaviti na faks broj +387 33 201 741 i e-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .

Rok prikupljanja prijava je do 24.8.2010.godine.

Ciljna skupina ove obuke su svi oni državni i regionalni službenici koji su ili će biti uključeni izravno ili neizravno u proces donošenja odluka, transponiranja, uvođenja i provedbe EU politika i zakona.

Radni jezik kao i obično je engleski, ali treba naglasiti kako se u obrascu nalazi stavka kojom se može naznačiti da li je potrebno prevođenje za onog koji aplicira.
Organizator programa naglašava kako će služba za prevođenje biti organizirana ukoliko bude minimalan broj sudionika koji ne znaju ili slabo poznaju engleski jezik.

BiH kao i u proteklim prilikama može nominirati 3 osobe, jer je kvota kao i obično 21 sudionik s pravom sudjelovanja.
Posljednje ažurirano srijeda, 01 septembar 2010 15:12
 

Sistem "MojKonkurs"

Sve statusne obavijesti, te informacije o terminima i rezultatima ispita u konkursnim procedurama Agencije, sistem MojKonkurs besplatno dostavlja kandidatima putem SMS-a na njihov broj mobitela, te dodatno putem elektronske pošte na e-mail adresu navedenu u prijavnom obrascu kandidata.
Primjena Okvira kompetencija je obavezujuća je za sve konkurse procedure započete nakon 01.10.2017. godine.

TMS sistem

Informacioni sistem za upravljanje procesom organizacije obuke - Vaš trening portal!

Upravljanje kvalitetom

Zajednički okvir za samoprocjenu (Common Assessment Framework – CAF)
Ovjera potpisa, rukopisa i prepisa - propisi i obrasci
Dodaj sajt u FavoritesDodaj stranicu u FavoritesNapravi Homepage stranicomProslijedi ovu stranicuŠtampaj ovu stranicuSpasi stranicu kao PDF
Povratak na vrh
Dodaj na svoj Facebook