ReSPA obuka - „Utjecaj EU politika na domace javne politike - Novi Lisabonski sporazum i uloga lokalne vlasti u provedbi europskih politika" PDF Print
Monday, 26 July 2010 13:32
Flag_Albania Rok za prijave je 24.8.2010.godine.
U prilogu se nalaze prijavni obrazac i program povodom obuke „Utjecaj EU politika na domaće javne politike - Novi Lisabonski sporazum i uloga lokalne vlasti u provedbi europskih politika“ koji se organizira u okrilju ReSPA u suradnji sa Europskim centrom za regije, EIPA Barcelona.
Ova obuke će se održati u Tirani (Albanija), u vremenu od 14.-16.9.2010. godine. Dodatno u prilogu se nalaze obrasci suglasnosti pretpostavljenog, na službenim jezicima u BiH.Potrebno je osigurati potpis i skeniranu verziju dostaviti na faks broj +387 33 201 741 i e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Rok prikupljanja prijava je do 24.8.2010.godine.

Ciljna skupina ove obuke su svi oni državni i regionalni službenici koji su ili će biti uključeni izravno ili neizravno u proces donošenja odluka, transponiranja, uvođenja i provedbe EU politika i zakona.

Radni jezik kao i obično je engleski, ali treba naglasiti kako se u obrascu nalazi stavka kojom se može naznačiti da li je potrebno prevođenje za onog koji aplicira.
Organizator programa naglašava kako će služba za prevođenje biti organizirana ukoliko bude minimalan broj sudionika koji ne znaju ili slabo poznaju engleski jezik.

BiH kao i u proteklim prilikama može nominirati 3 osobe, jer je kvota kao i obično 21 sudionik s pravom sudjelovanja.
Last Updated on Wednesday, 01 September 2010 15:12
 

Sistem "MojKonkurs"

Sve statusne obavijesti, te informacije o terminima i rezultatima ispita u konkursnim procedurama Agencije, sistem MojKonkurs besplatno dostavlja kandidatima putem SMS-a na njihov broj mobitela, te dodatno putem elektronske pošte na e-mail adresu navedenu u prijavnom obrascu kandidata.
Primjena Okvira kompetencija je obavezujuća je za sve konkurse procedure započete nakon 01.10.2017. godine.

TMS sistem

Informacioni sistem za upravljanje procesom organizacije obuke - Vaš trening portal!

Upravljanje kvalitetom

Zajednički okvir za samoprocjenu (Common Assessment Framework – CAF)
Ovjera potpisa, rukopisa i prepisa - propisi i obrasci
Add Site to FavoritesAdd Page to FavoritesMake HomepageShare This PagePrint This PageSave Page as PDF
Back to Top
Dodaj na svoj Facebook