02
Oct
2009
Obuke državnih službenika u institucijama BiH PDF Ispis

altPoštovani,
Agencija za državnu službu BiH putem ovog dijela svog web sajta oglašava obuke državnih službenika koje organizira samostalno, u saradnji sa drugim institucijama, te obuke koje organiziraju druge institucije a koje su namjenjene državnim službenicima u institucijama Bosne i Hercegovine.


 

Otvorene obuke
Posjetite https://www.iLearn.gov.ba koji postaje središnje mjesto preko kojeg će se odvijati sve aktivnosti oglašavanja novih obuka, prijavljivanja polaznika za učešće na obuci uz potrebnu prethodna suglasnost nadređenog, obavještavanja neposredno nadređenog da se državni službenik prijavio te da mu je odobreno pohađanje obuke, odabira polaznika obuke, popunjavanje evaluacija održanih obuka, izdavanja certifikata o pohađanju obuke, i kreditiranja obuka koje je pojedinac završio izvan Agencije.

Završene obuke
U ovoj kategoriji nalaze se obuke za koje je istekao rok za prijavu. Za sve informacije o konkretnoj obuci kliknite na istu i pogledajte sve detalje. Ovdje možete naći samo obuke koje su održane do 01.06.2014. godine. Arhivu obuka organiziranih poslije ovog datuma možete naći na TMS portalu https://www.iLearn.gov.ba

Informacioni sistem za upravljanje procesom organizacije obuke - Vaš trening portal!

Ažurirano Srijeda, 11 Veljača 2015 12:38
 

Sistem "MojKonkurs"

Sve statusne obavijesti, te informacije o terminima i rezultatima ispita u konkursnim procedurama Agencije, sistem MojKonkurs besplatno dostavlja kandidatima putem SMS-a na njihov broj mobitela, te dodatno putem elektronske pošte na e-mail adresu navedenu u prijavnom obrascu kandidata.
Primjena Okvira kompetencija je obavezujuća je za sve konkurse procedure započete nakon 01.10.2017. godine.

TMS sistem

Informacioni sistem za upravljanje procesom organizacije obuke - Vaš trening portal!

Upravljanje kvalitetom

Zajednički okvir za samoprocjenu (Common Assessment Framework – CAF)
Ovjera potpisa, rukopisa i prepisa - propisi i obrasci
Add Site to FavoritesAdd Page to FavoritesMake HomepageShare This PagePrint This PageSave Page as PDF
Back to Top
Dodaj na svoj Facebook