02
Oct
2009
Obuke državnih službenika u institucijama BiH PDF Štampa

altPoštovani,
Agencija za državnu službu BiH putem ovog dijela svog web sajta oglašava obuke državnih službenika koje organizira samostalno, u saradnji sa drugim institucijama, te obuke koje organiziraju druge institucije a koje su namjenjene državnim službenicima u institucijama Bosne i Hercegovine.


 

Otvorene obuke
Posjetite https://www.iLearn.gov.ba koji postaje centralno mjesto preko kojeg će se odvijati sve aktivnosti oglašavanja novih obuka, prijavljivanja polaznika za učešće na obuci uz potrebnu prethodna saglasnost nadređenog, obavještavanja neposredno nadređenog da se državni službenik prijavio te da mu je odobreno pohađanje obuke, odabira polaznika obuke, popunjavanje evaluacija održanih obuka, izdavanja certifikata o pohađanju obuke, i kreditiranja obuka koje je pojedinac završio izvan Agencije.

Završene obuke
U ovoj kategoriji nalaze se obuke za koje je istekao rok za prijavu. Za sve informacije o konkretnoj obuci kliknite na istu i pogledajte sve detalje. Ovdje možete naći samo obuke koje su održane do 01.06.2014. godine. Arhivu obuka organizovanih poslije ovog datuma možete naći na TMS portalu https://www.iLearn.gov.ba

Posljednje ažurirano srijeda, 11 februar 2015 12:38
 

Sistem "MojKonkurs"

Sve statusne obavijesti, te informacije o terminima i rezultatima ispita u konkursnim procedurama Agencije, sistem MojKonkurs besplatno dostavlja kandidatima putem SMS-a na njihov broj mobitela, te dodatno putem elektronske pošte na e-mail adresu navedenu u prijavnom obrascu kandidata.
Primjena Okvira kompetencija je obavezujuća je za sve konkurse procedure započete nakon 01.10.2017. godine.

TMS sistem

Informacioni sistem za upravljanje procesom organizacije obuke - Vaš trening portal!

Upravljanje kvalitetom

Zajednički okvir za samoprocjenu (Common Assessment Framework – CAF)
Ovjera potpisa, rukopisa i prepisa - propisi i obrasci
Dodaj sajt u FavoritesDodaj stranicu u FavoritesNapravi Homepage stranicomProslijedi ovu stranicuŠtampaj ovu stranicuSpasi stranicu kao PDF
Povratak na vrh
Dodaj na svoj Facebook