02
Oct
2009
Обуке државних службеника у институцијама БиХ ПДФ Штампа

altПоштовани,
Агенција за државну службу БиХ путем овог дијела свог wеб сајта оглашава обуке државних службеника које организира самостално, у сарадњи са другим институцијама, те обуке које организирају друге институције а које су намјењене државним службеницима у институцијама Босне и Херцеговине.


 

Отворене обуке
Посјетите https://www.iLearn.gov.ba који постаје централно мјесто преко којег ће се одвијати све активности оглашавања нових обука, пријављивања полазника за учешће на обуци уз потребну претходна сагласност надређеног, обавјештавања непосредно надређеног да се државни службеник пријавио те да му је одобрено похађање обуке, одабира полазника обуке, попуњавање евалуација одржаних обука, издавања цертификата о похађању обуке, и кредитирања обука које је појединац завршио изван Агенције.

Завршене обуке
У овој категорији налазе се обуке за које је истекао рок за пријаву. За све информације о конкретној обуци кликните на исту и погледајте све детаље. Овђе можете наћи само обуке које су одржане до 01.06.2014. године. Архиву обука организованих послије овог датума можете наћи на ТМС порталу https://www.iLearn.gov.ba

Informacioni sistem za upravljanje procesom organizacije obuke - Vaš trening portal!

Последње ажурирано среда, 11 фебруар 2015 12:38
 

Sistem "MojKonkurs"

Sve statusne obavijesti, te informacije o terminima i rezultatima ispita u konkursnim procedurama Agencije, sistem MojKonkurs besplatno dostavlja kandidatima putem SMS-a na njihov broj mobitela, te dodatno putem elektronske pošte na e-mail adresu navedenu u prijavnom obrascu kandidata.
Primjena Okvira kompetencija je obavezujuća je za sve konkurse procedure započete nakon 01.10.2017. godine.

TMS sistem

Informacioni sistem za upravljanje procesom organizacije obuke - Vaš trening portal!

Upravljanje kvalitetom

Zajednički okvir za samoprocjenu (Common Assessment Framework – CAF)
Ovjera potpisa, rukopisa i prepisa - propisi i obrasci
Додај сајт у FavoritesДодај страницу у FavoritesНаправи Homepage страницомПрослиједи ову страницуШтампај ову страницуСпаси страницу као ПДФ
Повратак на врх
Dodaj na svoj Facebook