Kontakt informacije ADS BiH

Dobro došli na ADS BiH web stranicu!

Pažnja, otvara u novom prozoru. PDFŠtampaEl. pošta

Poštovani posjetioci,
dobro došli na web stranicu naše institucije s nadom da će vam ona pružiti sve informacije o organizaciji, nadležnostima i aktivnostima Agencije za državnu službu Bosne i Hercegovine.

Naša institucija vrši poslove realizacije procesa zapošljavanja državnih službenika na zahtjev institucija BiH, osigurava obuku i razvoj državne službe, pomaže institucijama BiH u realizaciji njihove kadrovske politike i organizacionog razvoja, te implementira informacione sisteme koji podržavaju osnovne poslove naše Agencije.

U ovim aktivnostima rukovodimo se ciljem da pružimo profesionalne usluge građanima, državnim službenicima i institucijama u skladu sa evropskim i svjetskim standardima. Nadamo se da će vam korištenje web site-a biti ugodno i pozivamo vas da nam slobodno postavljate pitanja, tražite dodatne informacije o temama koje vas interesuju i dajete svoje mišljenje o našem radu.

Agencija za državnu službu

 

Sistem "MojKonkurs"

Sve statusne obavijesti, te informacije o terminima i rezultatima ispita u konkursnim procedurama Agencije, sistem MojKonkurs besplatno dostavlja kandidatima putem SMS-a na njihov broj mobitela, te dodatno putem elektronske pošte na e-mail adresu navedenu u prijavnom obrascu kandidata.
Primjena Okvira kompetencija je obavezujuća je za sve konkurse procedure započete nakon 01.10.2017. godine.

TMS sistem

Informacioni sistem za upravljanje procesom organizacije obuke - Vaš trening portal!

Upravljanje kvalitetom

Zajednički okvir za samoprocjenu (Common Assessment Framework – CAF)
Ovjera potpisa, rukopisa i prepisa - propisi i obrasci
Like na našu Facebook stranicu vam donosi ažurne informacije o konkursima i obukama na vašem Facebook News Feed-u.
Dodaj na svoj Facebook