Kontakt informacije ADS BiH

Добро дошли на АДС БиХ web страницу!

Пажња, отвара у новом прозору. ПДФШтампаЕл. пошта

 

Поштовани посјетиоци,

са посебним задовољством вам web страницу наше институције с надом да ће вам она пружити све информације о организацији, надлежностима и активностима Агенције за државну службу Босне и Херцеговине.

Наша институција врши послове реализације процеса запошљавања државних службеника на захтјев институција БиХ, обезбјеђује обуку и развој државне службе, помаже институцијама БиХ у реализацији њихове кадровске политике и организационог развоја, те имплементира информационе системе који подржавају основне послове наше Агенције.

У овим активностима руководимо се циљем да пружимо професионалне услуге грађанима, државним службеницима и институцијама у складу са европским и свјетским стандардима. Надамо се да ће вам кориштење web site-а бити угодно и позивамо вас да нам слободно постављате питања, тражите додатне информације о темама које вас интересују и дајете своје мишљење о нашем раду.
 
Агенција за државну службу БиХ

 

Sistem "MojKonkurs"

Sve statusne obavijesti, te informacije o terminima i rezultatima ispita u konkursnim procedurama Agencije, sistem MojKonkurs besplatno dostavlja kandidatima putem SMS-a na njihov broj mobitela, te dodatno putem elektronske pošte na e-mail adresu navedenu u prijavnom obrascu kandidata.
Primjena Okvira kompetencija je obavezujuća je za sve konkurse procedure započete nakon 01.10.2017. godine.

TMS sistem

Informacioni sistem za upravljanje procesom organizacije obuke - Vaš trening portal!

Upravljanje kvalitetom

Zajednički okvir za samoprocjenu (Common Assessment Framework – CAF)
Ovjera potpisa, rukopisa i prepisa - propisi i obrasci
Like na našu Facebook stranicu vam donosi ažurne informacije o konkursima i obukama na vašem Facebook News Feed-u.
Dodaj na svoj Facebook