Vijesti
Kratko Uputstvo za korištenje sistema "MojKonkurs" PDF Štampa
srijeda, 29 avgust 2012 10:36

Poštovani posjetitelji,

ukoliko učestvujete u proceduri javnog konkursa raspisanog na osnovu člana 21. Zakona o državnoj službi u institucijama Bosne i Hercegovine («Službeni glasnik BiH», broj 19/02, 35/03, 4/04,17/04, 24/04, 37/04, 48/05, 2/06, 32/07, 43/09, 8/10 i 40/12), pa ste svoju prijavnu dokumentaciju dostavili na adresu Agencije za državnu službu BiH, naša Agencija će vas kroz sistem "MojKonkurs" - https://mojkonkurs.ads.gov.ba/ redovito obavještavati o promjenama statusa vaše prijave, rasporedima i rezultatima različitih ispita na kojima učestvujete. Komunikacija se odvija slanjem personaliziranih SMS i e-mail poruka na vaš broj mobitela odnosno vašu adresu elektronske pošte.

U prilogu možete pronaći kratko Uputstvo o korištenju sistema "MojKonkurs" pa vas molimo da ga preuzmete i proučite prije korištenja sistema.

Attachments:
FileOpisFile size
Download this file (korisnicko_uputstvo_mojKonkurs.pdf)Uputstvo za korištenje sistema "MojKonkurs"Dokument u PDF formatu.995 Kb
Posljednje ažurirano srijeda, 29 avgust 2012 10:44
 
Ocjena rada državnih službenika PDF Štampa
ponedeljak, 09 januar 2012 11:58
appraisal

Poštovani,

od 1. januara 2012. godine na snazi je novi Pravilnik o načinu ocjenjivanja rada državnih službenika u institucijama Bosne i Hercegovine ("Službeni glasnik BiH", broj 59/11). Ovim pravilnikom utvrđeni su novi kriteriji za ocjenjivanje rada državnih službenika u institucijama Bosne i Hercegovine, te je i postupak i način provođenja ocjenjivanja potpuno inoviran.

Posljednje ažurirano srijeda, 01 februar 2012 10:42
Opširnije...
 
Priručnik o ocjenjivanju državnih službenika PDF Štampa
četvrtak, 08 decembar 2011 14:45

Ured koordinatora za reformu javne uprave dostavio je Agenciji za državnu službu BiH štampanu i elektronsku verziju „Priručnika o ocjenjivanju državnih službenika i namještenika“ koji je pripremljen u sklopu realizacije aktivnosti na projektu „Razvoj sistema za upravljanje učinkom u strukturama državne službe u BiH“.

Elektronska verzija priručnika postavljena je na službenoj web stranici ADS-a u četiri jezične varijante: bosanski, hrvatski, srpski i engleski.

Ograničen broj otiskanih priručnika nalazi se u Odsjeku za obuku ADS-a (kancelarija 10 ili 7 prizemlje zgrade Parlamentarne skupštine BiH) i namijenjen je trenerima koji su prošli obuku u sklopu ovog projekta (održano 12. i 13. oktobra 2011. u hotelu Bosnia) kao i drugim zainteresiranim institucijama i organima uprave Bosne i Hercegovine.

 

Pravilnik o ocjenjivanju na bosanskom jeziku: Download

Pravilnik o ocjenjivanju na srpskom jeziku: Download

Pravilnik o ocjenjivanju na hrvatskom jeziku: Download

Pravilnik o ocjenjivanju na engleskom jeziku: Download

Posljednje ažurirano četvrtak, 08 decembar 2011 15:05
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 Sljedeća > Kraj >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Sistem "MojKonkurs"

Sve statusne obavijesti, te informacije o terminima i rezultatima ispita u konkursnim procedurama Agencije, sistem MojKonkurs besplatno dostavlja kandidatima putem SMS-a na njihov broj mobitela, te dodatno putem elektronske pošte na e-mail adresu navedenu u prijavnom obrascu kandidata.
Primjena Okvira kompetencija je obavezujuća je za sve konkurse procedure započete nakon 01.10.2017. godine.

TMS sistem

Informacioni sistem za upravljanje procesom organizacije obuke - Vaš trening portal!

Upravljanje kvalitetom

Zajednički okvir za samoprocjenu (Common Assessment Framework – CAF)
Ovjera potpisa, rukopisa i prepisa - propisi i obrasci
Dodaj sajt u FavoritesDodaj stranicu u FavoritesNapravi Homepage stranicomProslijedi ovu stranicuŠtampaj ovu stranicuSpasi stranicu kao PDF
Povratak na vrh
Dodaj na svoj Facebook