Вијести
Ocjena rada državnih službenika ПДФ Штампа
понедељак, 09 јануар 2012 11:58
appraisal

Poštovani,

od 1. januara 2012. godine na snazi je novi Pravilnik o načinu ocjenjivanja rada državnih službenika u institucijama Bosne i Hercegovine ("Službeni glasnik BiH", broj 59/11). Ovim pravilnikom utvrđeni su novi kriteriji za ocjenjivanje rada državnih službenika u institucijama Bosne i Hercegovine, te je i postupak i način provođenja ocjenjivanja potpuno inoviran.

Последње ажурирано среда, 01 фебруар 2012 10:42
Опширније...
 
Priručnik o ocjenjivanju državnih službenika ПДФ Штампа
четвртак, 08 децембар 2011 14:45

Ured koordinatora za reformu javne uprave dostavio je Agenciji za državnu službu BiH štampanu i elektronsku verziju „Priručnika o ocjenjivanju državnih službenika i namještenika“ koji je pripremljen u sklopu realizacije aktivnosti na projektu „Razvoj sistema za upravljanje učinkom u strukturama državne službe u BiH“.

Elektronska verzija priručnika postavljena je na službenoj web stranici ADS-a u četiri jezične varijante: bosanski, hrvatski, srpski i engleski.

Ograničen broj otiskanih priručnika nalazi se u Odsjeku za obuku ADS-a (kancelarija 10 ili 7 prizemlje zgrade Parlamentarne skupštine BiH) i namijenjen je trenerima koji su prošli obuku u sklopu ovog projekta (održano 12. i 13. oktobra 2011. u hotelu Bosnia) kao i drugim zainteresiranim institucijama i organima uprave Bosne i Hercegovine.

 

Pravilnik o ocjenjivanju na bosanskom jeziku: Download

Pravilnik o ocjenjivanju na srpskom jeziku: Download

Pravilnik o ocjenjivanju na hrvatskom jeziku: Download

Pravilnik o ocjenjivanju na engleskom jeziku: Download

Последње ажурирано четвртак, 08 децембар 2011 15:05
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 Следећа > Крај >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Sistem "MojKonkurs"

Sve statusne obavijesti, te informacije o terminima i rezultatima ispita u konkursnim procedurama Agencije, sistem MojKonkurs besplatno dostavlja kandidatima putem SMS-a na njihov broj mobitela, te dodatno putem elektronske pošte na e-mail adresu navedenu u prijavnom obrascu kandidata.
Primjena Okvira kompetencija je obavezujuća je za sve konkurse procedure započete nakon 01.10.2017. godine.

TMS sistem

Informacioni sistem za upravljanje procesom organizacije obuke - Vaš trening portal!

Upravljanje kvalitetom

Zajednički okvir za samoprocjenu (Common Assessment Framework – CAF)
Ovjera potpisa, rukopisa i prepisa - propisi i obrasci
Додај сајт у FavoritesДодај страницу у FavoritesНаправи Homepage страницомПрослиједи ову страницуШтампај ову страницуСпаси страницу као ПДФ
Повратак на врх
Dodaj na svoj Facebook