Create PDF Штампа

Interesuje me gdje mogu naći prijavni obrazac za prijem pripravnika jer u tekstu oglasa i na web stranici institucije to ne mogu naći?

Date added:
среда, 08 фебруар 2017
Last revised:
среда, 08 фебруар 2017
Hits:
15665
Rating:
 
Vote for this:
Good - Bad

Answer

Konkurs za prijem pripravnika u institucijama Bosne i Hercegovine provodi se u skladu sa Odlukom o uslovima i načinu prijema pripravnika VII stepena stručne spreme u radni odnos u institucije Bosne i Hercegovine („Službeni glasnik BiH“, br. 52/05, 102/09 i 9/15).

Ukoliko u oglasu za prijem pripravnika nije navedeno slanje prijavnog obrasca, isti kandidati nisu dužni slati, ali je potrebno poslati prijavu na oglas, koju sačinjava kandidat i koja bi trebala da sadrži: ime i prezime kandidata, kontakt podatke kandidata (adresa, broj telefona, e-mail), poziciju na koju se kandidat prijavljuje, kratku biografiju i taksativno nabrojanu dokumenetaciju koju kandidat dostavlja. Dakle, prijavu na oglas je potrebno da kandidati sami napišu i svojeručno potpišu, te zajedno sa traženom dokumentacijom dostavite na navedenu adresu u predviđenom roku.

Tags for this item

Додај сајт у FavoritesДодај страницу у FavoritesНаправи Homepage страницомПрослиједи ову страницуШтампај ову страницуСпаси страницу као ПДФ
Повратак на врх
Dodaj na svoj Facebook